Folkart Time Bornova Projesi’nin reklamını Julien Seri çekecek!

fol

İçerisinde rezidans, alışveriş merkezi ve okulun yer alacağı Folkart Time Bornova’nın reklam filminin hazırlıkları başladı. Aksiyon ve sürprizlerle dolu reklam filminin yönetmenliğini ‘Yamakasi’ ve ‘Akrep’ filmleri ile tanınan Julien Seri yapacak. Seri’ye filmde aksiyon sahnelerinin dünyaca ünlü dublörü Romuald Sunny eşlik edecek. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Folkart Time Bornova günümüz insanını yoğun tempodan kurtarıp sevdiklerine daha çok vakit ayırabilmelerini sağlayan sıra dışı bir proje olacak. Sıra dışı projeye sıra dışı bir reklam çekeceğiz. Sadece proje tanıtan değil, aynı zamanda keyifle izlenecek ve unutulmayacak bir reklam filmi için düğmeye bastık.” diye konuştu.

Star
Haber Ege Telgraf’ta şu şekilde yer aldı;
FOLKART, lansmanını Mayıs ayında yapacağı Folkart Time Bornova’nın çalışmalarını hızlandırdı. “Zaman”ın günümüz insanı için M önemi düşünülerek oluşturulan ve bünyesinde rezidans, alış veriş merkezi ile okul bulunacak olan Folkart’ın reklam filminin hazırlıkları başladı. Türkiye’de çekilen en iyi reklam filmlerinden biri olacak film aynı zamanda İzmir’i de anlatıyor olacak.

FRANSIZ yönetmen Julien Seri, “İlk kez bir konut projesi için aksiyon dolu bir 11 reklam filmi çekeceğim için çok heyecanlıyım. İzleyenleri ekran başına y çekecek bir reklam filmi çıkartacağız” dedi. Sunny de “Folkart için çekeceğimiz reklam filmi baştan sonra sürprizlerle dolu, eğlenceli ve çok hareketli olacak. İzleyiciler gözlerini ekrandan ayıramayacaklar” diye konuştu
Ege Telgraf