Atiye Rezidans ulaşım!

atiye residence

Atiye Rezidans projesi HAS – DBN Yatırım Ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Atiye Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Kağıthane’de inşa ediliyor.

Daire tiplerinin 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı proje 17 katlı tek bloktan meydana geliyor. Teslimlerin Aralık 2017’de gerçekleşmesi planlanan projede inşaat alanı 18 bin metrekare olarak belirlendi.

3 bin 450 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan Atiye Rezidans’ta ödeme planı kapsamında banka kredili 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. Projede daire büyüklükleri 102 metrekare olarak dizayn edildi.

Atiye Rezidans projesi 70 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. 24 ay 0 faiz avantajı ile firma bünyesinde ödeme yapılabiliyor.

Atiye Residence3

Fiyatların 550 bin TL’den başlangıç gösterdiği projede oyun odası, spor salonu, toplantı salonu ve basketbol sahası yer alıyor.

HAS – DBN Yatırım Ortaklığı ile yükselen proje İstanbul Kağıthane’de hayata geçiriliyor. Proje konum olarak; Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda ve Haliç Üniversitesi Kağıthane Yerleşkesi’ne yakın bir bölgede bulunuyor.

Atiye Rezidans ulaşım!
Adres: Merkez Mah. Günay Sokak No:2 Kağıthane/İstanbul

Atiye Rezidans iletişim
Tel: 0543 880 9757
Web: atiyeresidence.com
Ezgi Delibeyoğlu/Emlaktagundem.com