Kat malikleri vekalet örneği!

Kat malikleri vekalet örneği

Bazı kat malikleri yurt dışında olma, sağlık sorunları gibi sebeplerle apartman toplantılara katılamayabiliyor.Bu durumda vekalet vererek yerine bir başkasını atayabiliyor. İşte kat malikleri vekalet örneği…

Apartman ve konut sitelerindeki kat maliklerinin katılma zorunluluğu olan kat malikleri kurulu toplantısı bulunuyor. Bu toplantı Kat Mülkiyeti Kanunu ile yönetilen site veya apartmanlarda kat maliklerinin veya vekillerinin yılda bir defa bir araya gelerek site veya apartmanın yönetimi ile ilgili kararları aldıkları toplantı olarak biliniyor.

Kat malikleri kurulu, yılda bir kereden az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda, eğer böyle bir zaman gösterilmemişse, her senenin ilk ayı içinde toplanıyor.

Bazı kat malikleri yurt dışında olma, sağlık sorunları gibi sebeplerle apartman toplantılara katılamayabiliyor.Bu durumda vekalet vererek yerine bir başkasını atayabiliyor. peki kat maliki nasıl vekalet verir? diyorsanız işte kat maliki vekalet örneği…

Kat maliki vekaletname örneği…

…………….. Sitesi Kat Malikleri Kurulu Divan Başkanlığına
Sitemizin ……………….tarihinde yapılacak olan kat malikleri kurulu toplantısında beni temsile (Kat Malikimiz / Birinci derece akrabam) …………… ………….. …………… …… …………… ………… vekil olarak tayin ettim.

…………….. nolu kat maliki
Adı Soyadı:
İmza
Not

Kat maliklerinin aidat borcunu ödememesi!

Özge ÖZDEMİR/Emlaktagundem.com