Alo DASK 125 ücretli mi?

alo dask ücretli mi
Doğal Afet Sigortaları Kurumu ‘na (DASK) hızlı ve kolay erişimi sağlayan Alo DASK ücretli mi? İşte Alo DASK ücreti 2015..

DASK, olası bir depremde konutları teminat altına almak için yapılıyor. Sigorta acenteleri tarafından yapılan DASK, depremin sebep konutlarda sebep olduğu maddi ve manevi hasarlara karşı bir güvence niteliği taşıyor.

Zorunlu deprem sigortası olarakta bilinen DASK süresi ise bir yıl oluyor. Sigortadan yararlanılabilmesi için bu süre dolduğunda her yıl sözleşmenin yenilenmesi gerekiyor.

DASK yaptırmak için, gerekli belgelerin temin edilmesi ve DASK poliçesi düzenleyen bir sigorta kurumuna gidilmesi gerekiyor.

DASK sigortası bulunan sigortalılar Alo DASK 125’i arayarak poliçeleriyle ilgili güncel bilgilere ulaşmanın yanı sıra depremlerin ardından hasar ihbarında bulunup hasar tespit çalışmaları ile tazminat ödemeleri hakkında bilgi edinebilecek, hasar dosyalarını takip edebiliyor.Peki alo DASK 123 ücretli mi?

ALO DASK’ın ücretli olup olmadığı; Türk Telekom Ücretlendirme ve Kontör Atış Periyotları listesinde yer alıyor. Buradaki bilgilere göre ALO DASK, ücretsiz tarifeler kısmında yer almıyor.

ALO DASK 125 ücretleri / TL
Detay Kaydından – sn: 60,0
Ankesör – sn: 54,52
Bayi, Gişe Telefonları – sn: 60,0

Alo DASK nedir?

Özge ÖZDEMİR/Emlaktagundem.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*