Metehan Kavuk kimdir?

metehan kavuk kimdir

 

Kavuklar Gayrimenkul Gelistirme Grup Başkanı Metehan Kavuk kimdir? Metehan Kavuk bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Metehan Kavuk özgeçmiş…

Metehan Kavuk kimdir?
1986’da İzmir doğumlu Metehan Kavuk, ilkokul eğitimini Özel Ege İlköğretim Okulu’nda, ortaokul ve lise eğitimini de Özel Çakabey Lisesi’nde tamamladı. Ortaokul ve lise eğitimi boyunca basketbol ile aktif olarak ilgilendi. Aldığı lisan eğitimini güçlendirmek için yaz tatillerini ise İngiltere ve Amerika’da geçirdi.

2009’da Koç Üniversitesi’nden İşletme ve endüstri mühendisliğinden çift anadalda “Dean’s Honor List”te mezun olan Metehan Kavuk, yurtdışında finans ve denetim sektörlerinde 6 ay boyunca staj yaptı.

İzmir’e döndükten sonra Kavuklar Otomotiv Grubu Satış Sonrası Hizmetler Bölümü’nde farklı kademelerde görev alan Metehan Kavuk, aynı bölümde kısa bir süre yöneticilik yaptı. 2009’un son çeyreğinde ise, finans sektöründeki deneyimlerinden dolayı Kavuklar İnşaat’ın, “gayrimenkul geliştirme” vizyonuyla yola devam etmesinde aktif rol oynadı ve o tarihten itibaren Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı olarak görev yapıyor.

Görevi boyunca Bayraklı Tower dahil 500.000 metrekareyi aşan yatırımların, proje hazırlık sürecini bizzat yönetmiş ve şirketin kurumsal kimlik değişim sürecinin yönetiminin başında bulundu.

Metehan Kavuk 2010 Temmuz ayında evlenmiştir.Metehan Kavuk, çok iyi derecede İngilizce ve orta derecede İspanyolca bilmektedir.